fredag den 30. juli 2010

Sådan opnår du dine ypperste mål

;
Gratis Artikler | Sådan opnår du dine ypperste mål

Sådan opnår du dine ypperste mål



Af: Jakob Agerbaek

Hjernen er bygget til at lære. Derfor bliver den hurtigt nervøs, hvis den ikke har noget at give sig til. I den slags situationer, sker der tit det, at hjernen begynder at fokusere på det negative og glemmer det positive. Heldigvis er vi i den situation, at vi som mennesker kan ændre vores tankemønstre af egen fri vilje. På den måde er vi selv med til at påvirke, skabe og i sidste ende nå vores mål.



Tricket er, at fortælle hjernen en god, positiv og interessant historie, som den kan tro på. En historie om en fremtid, den gerne vil være en del af. Hvis du kan gøre det med succes, vil hjernen stoppe med at modarbejde dine mål og begynde at samarbejde om at opnå dine dybeste ønsker.



Find ud af hvad du vil.



Prøv at undgå at bruge for meget tid på at fortælle din hjerne, hvor du ikke vil hen, og forsøg at bruge mere tid i din positive fremtidsvision. Ligesom det ikke virker at gå til DSB og fortælle dem, hvor du ikke vil hen, fungerer hjernen også kun i det positive, når den skal nå dine mål. Første skridt på vejen er altså, at finde ud af, hvad du vil.



Forestil dig, at du tager en tidsmaskine 15 år frem i tiden og ser tilbage på dig selv, som du er nu. Se på den person, du er og forestil dig de mål, du har. Forestil dig målene, som om du aldrig var begrænset af penge, magt eller evner.



Når du har fundet ud af, hvad du vil, er det vigtigt, at du retter din energi mod dette mål. Giv målet føde i form af føleleser og handlinger. På den måde er du sikker på, at både du og din hjerne er på vej i samme retning. Og undgå som sagt at fokusere på, hvad du ikke vil have.



Den gyldne strategi



Når du har formuletet dit mål, hvad gør du så? Her er et par tips til at komme videre.
Vær bevidst om udfaldet af dit mål
Når du har fundet ud af, hvad du vil, er det vigtigt at arbejde viderer med idéen, indtil den er så skarp i dit sind, at du er ufravigeligt fokuseret på det. Brug derfor noget tid på at forestille dig det præcise udfald af dit mål.



Forestil dig bilen, du kommer til at køre i, eller det nye kontor, du kommer til at sidde i, eller den smukke partner, du kommer til at være sammen med. Et mål bliver mere og mere opnåeligt, jo skarpere og konkret, det er.



Kom i gang



Nu skal der ske noget. Sørg for at lave en plan for, hvordan målet skal opnås. Men vid, at planen aldrig går præcist, som den er udlagt. Det er helt i orden og en del af processen.



Det betyder hverken, at det er en dårlig plan, eller at du er forkert på vej. Bare sørg for at gøre mindst én ting hver dag, der bringer dig tættere på dit mål.



Vær opmærksom



Slå lyttelapperne ud og læg mærke til hvad der virker, og hvad der ikke virker. Hvis du langsomt bevæger dig i retningen af dit mål, er du på rette vej. Hvis du bevæger dig væk, er det mere usikkert.



Læg mærke til, om fravigelsen af dit mål er et plateau eller en reel tilbagegang. Plateau'er er meget hyppige, og du lærer hurtigt at genkende dem.



Hvis det lader til din strategi ikke virker, giver det ingen mening at prøve hårdere. Stop, hvad du laver, og forsøg en ny indgangsvinkel.





Forfatter resurse box e:-> Jakob Agerbæk er freelance forfatter inden for blandt andet emner som cykel computer og cykellås


Article From Gratis Artikler

Ingen kommentarer:

Tilpasset søgning

Følg med her for aktuelle nyheder......