Du skal bruge følgende til opskrift på Fiskefrikadeller.
Fiskefars:
- 400 g hakket torskefilet
- 1 æg
- 2 spsk majsstivelse
- 1 dl skummetmælk
- 1 1/2 tsk salt
- Peber
- 25 g Kærgården 60 - til stegning
Remouladesauce:
- 3 dl Cheasy A38 0,1% naturel (afdryppes 1 time i et kaffefilter)
- 50 g letremoulade
- Karry
- Citronsaft
- Lidt sukker
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 100 g rugbrød til hver samt revne gulerødder med citronsaft.
Fremgangsmåde for Fiskefrikadeller:
Rør det hakkede fiskekød sejt med salt.Tilsæt de øvrige ingredienser. Form farsen til frikadeller. Steg dem på en teflonpande i fedtstoffet. Rør den afdryppede A38 sammen med remouladenog smag til med karry, citronsaft, sukker, salt og peber.
Energi: 6400 kJ
Kulhydrater: 42%
Fedt: 26%
Proteiner: 32%
Ingen kommentarer:
Send en kommentar